0595-426138
06-51518797
info@stukadoorsbedrijfdeterp.nl
Stukadoorswerk Stukadoorswerk
Restauratie Restauratie
Renovatie Renovatie
Aardbevingsschade Aardbevingsschade

Schadeherstel aardbeving

Het zal u niet zijn ontgaan: Als gevolg van aardgaswinning door De Nederlandse Aardolie Maatschappij (NAM) in Groningen ontstaan aardbevingen die leiden tot schade aan woningen en gebouwen. In veel gevallen gaat het om schade in de vorm van scheuren in pleisterwerk op muren. Dit kan Stukadoors- en afwerkingsbedrijf De Terp B.V. herstellen voor u.

Schade melden

Schadevergoeding bij schade na aardbeving

Is er schade ontstaan door een aardbeving als gevolg van gaswinning? Dan kunt u de schade claimen bij de NAM. Dit kan via het schadeformulier op de NAM website. Er komt een onafhankelijke deskundige de schade inspecteren en beoordelen. Tevens bepaald hij of zij wat het herstel gaat kosten. Dit herstel kunt u laten doen door Stukadoors- en afwerkingsbedrijf De Terp B.V. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij de schade op vakkundige en professionele wijze te herstellen.

Professioneel en vakkundig schadeherstel

Onze specialisten voeren het nodige stukadoorswerk uit op zowel traditionele als moderne wijze. Wij beheren verschillende technieken en werken met de juiste materialen om schade vakkundig te herstellen. Wij leveren kwaliteit voor een scherpe prijs en maken op deze manier professioneel schadeherstel mogelijk voor verschillende voor particulieren en bedrijven.

Offerte aanvragen
  • Voorkeur voor contact
  • Betreft
Savantis
VCA
NOA