0595-426138
06-51518797
info@stukadoorsbedrijfdeterp.nl
Stukadoorswerk Stukadoorswerk
Restauratie Restauratie
Renovatie Renovatie
Aardbevingsschade Aardbevingsschade

Cementdekvloeren

Stukadoors- en afwerkingsbedrijf is gespecialiseerd in het plaatsen en afwerken van cementdekvloeren.  Een cementdekvloer ligt bovenop de draagvloer. Het kan dienen als verhoging en om de vloer optimaal vlak te maken voor parket, tegels of siergrind.

Samenstelling cementdekvloer

Cementdekvloeren worden ook wel zandcementvloeren genoemd, omdat de vloer bestaat uit een mix van zand en cement. De substantie wordt snel hard en vloeit niet, maar wordt met een spaan vlak gestreken. Het maken van een cementdekvloer is dus handenwerk en daarmee ook vakwerk.

Het voordeel van een cementdekvloer

Cementdekvloeren kunnen snel en relatief makkelijk worden gelegd, en zijn daarom de meest toegepaste afwerkvloeren in de woningbouw en de utiliteitsbouw. Daarnaast zijn cementdekvloeren vochtresistent en is het voor specialisten relatief makkelijk om hoogteverschillen aan te brengen.

Cementdekvloeren voor vloerverwarming

Cementdekvloeren zijn zeer geschikt voor vloerverwarming. Een cementdekvloer biedt sowieso veel mogelijkheden. Het is dan ook goed om van te voren aan te geven wat u wilt met de vloer, zodat wij de dikte en hardheid hierop aan kunnen passen.

Offerte aanvragen
  • Voorkeur voor contact
  • Betreft
Savantis
VCA
NOA