0595-426138
06-51518797
info@stukadoorsbedrijfdeterp.nl
Stukadoorswerk Stukadoorswerk
Restauratie Restauratie
Renovatie Renovatie
Aardbevingsschade Aardbevingsschade

Betonlook in uw badkamer in Friesland creëren 

Geef de badkamer van uw woning meer sfeer met een betonlook! Een betonlook in uw badkamer in Friesland creëren kunt u overlaten aan Stukadoorsbedrijf de Terp. Onze ervaren stukadoors beschikken over de nodige kennis en kunde, om middels Mortex voor een geheel nieuwe uitstraling van uw badkamer te zorgen. In dit artikel vertellen we u meer over onze werkwijze bij het aanbrengen van een betonlook, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten. 
 
Tip: laat u vooraf adviseren over de mogelijkheden die u heeft, wanneer u een betonlook in uw badkamer aan wilt laten brengen. Wij vertellen u er graag meer over! 

Werkwijze bij het creëren van een betonlook in uw badkamer in Friesland 

Wanneer u voor een betonlook in uw badkamer in Friesland kiest, maken wij gebruik van Mortex. Dit is een speciaal soort pleister, die zeer geschikt is voor minerale oppervlakten. Niet voor niets wordt Mortex ook regelmatig gebruikt voor de bekleding van werkbladen, waterpartijen en soortgelijke oppervlakten. Doordat Mortex waterdicht is, kunt u dit type pleister ook in een badkamer gebruiken. Dit is logischerwijs een ruimte waar de luchtvochtigheid bijzonder hoog is. 

Specifieke wensen voor een betonlook voor uw badkamer in Friesland 

Heeft u specifieke wensen voor het aanbrengen van een betonlook in uw badkamer in Friesland? Onze stukadoors beoordelen graag voor u, of deze wensen volledig kunnen worden uitgevoerd. Neem vrijblijvend contact met ons op, om de mogelijkheden door te spreken. Bent u tevreden over het opgezette plan? In dat geval gaan onze stukadoors voor u aan de slag, om uw badkamer de gewenste betonlook te geven! 

Offerte aanvragen
  • Voorkeur voor contact
  • Betreft
Savantis
VCA
NOA