0595-426138
06-51518797
info@stukadoorsbedrijfdeterp.nl
Stukadoorswerk Stukadoorswerk
Restauratie Restauratie
Renovatie Renovatie
Aardbevingsschade Aardbevingsschade

Betonlook stucwerk Groningen

Wanneer u de muren van uw woning of kantoorpand wilt laten bewerken dan heeft u daarvoor verschillende mogelijkheden. Steeds meer mensen kiezen niet meer voor behang, wat in de jaren zeventig en tachtig van de vorige eeuw nog erg gebruikelijk was. Maar behang is erg snel vies en moet dan weer worden vervangen. Bovendien is het erg kwetsbaar. Gelukkig zijn er veel meer mogelijkheden om uw muren te ‘bekleden’. Eén daarvan is betonlook stucwerk. Dit is een zeer duurzame manier van afwerking van uw muren, want u kunt het stucwerk na het aanbrengen in een door u gewenste kleur schilderen of laten schilderen en de muren zijn vervolgens jarenlang onderhoudsvrij.

Kies voor een professionele uitstraling met betonlook stucwerk Groningen

Wilt u uw muren een professionele en stijlvolle uitstraling geven? Kies dan voor betonlook stucwerk Groningen, aangebracht door Stucadoorsbedrijf De Terp. Onze ervaren vakmensen werken de muren in uw woonkamer, werkkamer of kantoorruimte perfect af met een mooie laag betonlook stucwerk. U kunt er vervolgens voor kiezen om de muren van een door u gewenste kleur te laten voorzien zodat de ruimte de door u gewenste uitstraling krijgt. Betonstucwerk gaat vele jaren mee en u heeft er qua onderhoud nauwelijks omkijken naar. Dat scheelt dus met regelmaat terugkerende investeringen.

Vraag nu een offerte aan voor het laten aanbrengen van betonstucwerk

Bent u enthousiast geworden over betonlook stucwerk? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte bij ons aan. Stucadoorsbedrijf De Terp is bereikbaar via telefoonnummer 0513 - 43 53 08. U kunt ook per e-mail een offerte aanvragen. Ons adres is info@schoonmaak-heerenveen.nl

Offerte aanvragen
  • Voorkeur voor contact
  • Betreft
Savantis
VCA
NOA