0595-426138
06-51518797
info@stukadoorsbedrijfdeterp.nl
Stukadoorswerk Stukadoorswerk
Restauratie Restauratie
Renovatie Renovatie
Aardbevingsschade Aardbevingsschade

Betonlook vloer kopen

Wilt u een betonlook vloer kopen? Dan bent u bij Stukadoorsbedrijf De Terp B.V. aan het juiste adres. Wij zijn een stukadoorsbedrijf met meer dan 100 jaar ervaring. Wij verzorgen betonlook vloeren in het hele noorden van Nederland. Betonlook vloeren zijn erg duurzaam en slijtvast. De variatie aan kleuren en aan te brengen effecten is eindeloos, dus u kunt uw vloer in welke ruimte dan ook precies de sfeer meegeven die u voor ogen had.  

U wilt een betonlook vloer kopen?

Betonlook vloeren zijn een goede keuze, want deze vloeren zijn niet alleen super duurzaam, maar ook volledig waterdicht. Ook is het mogelijk om de look helemaal naar uw smaak te maken, want u kunt elke kleur kiezen die u wilt. Ook als u speciale effecten wilt op uw betonlook vloer is dat zeker een optie. Stukadoorsbedrijf De Terp B.V. is daarvoor de aangewezen partij om de betonlook vloer voor u te verwezenlijken. Wij gebruiken daarvoor de pleister Mortex. Dit kan perfect gebruikt worden als bekleding voor alle minerale oppervlakken. Mortex is een minerale micro-mortel dat voor het grootste deel uit natuurlijke kalk bestaat. 

Neem contact met ons op

Als u een betonlook vloer wilt kopen, is Stukadoorsbedrijf De Terp B.V. het juiste bedrijf voor u. We hebben hier ruime ervaring mee. Als u contact opneemt met ons, kunnen we een offerte opstellen voor u. U kunt ons bellen op het telefoonnummer 0595-426138 of het mobiele nummer 06-38547556. U kunt ook mailen naar info@stukadoorsbedrijfdeterp.nl. We horen graag van u!

Offerte aanvragen
  • Voorkeur voor contact
  • Betreft
Savantis
VCA
NOA