0595-426138
06-51518797
info@stukadoorsbedrijfdeterp.nl
Stukadoorswerk Stukadoorswerk
Restauratie Restauratie
Renovatie Renovatie
Aardbevingsschade Aardbevingsschade

Betonlook wand Friesland

De inrichting van woningen is aan voortdurende trendwisselingen onderhevig. Iedere zoveel jaar wordt er een nieuwe trend geïntroduceerd op woongebied. Soms slaat die aan, soms ook niet. De betonlook is een trend die zeker populair is geworden sinds de introductie. Betonlook kan zowel voor vloeren als voor muren worden gebruikt. Het geeft uw interieur een stoere uitstraling die veel mensen aanspreekt. Zoekt u een bedrijf dat een betonlook wand kan aanbrengen in Friesland dan bent u aan het juiste adres bij Stukadoorsbedrijf De Terp.

Kies voor een fraaie betonlook wand in Friesland

Is uw interieur aan een make-over toe? Overweeg dan zeker de betonlook. De muren worden behandeld met een pleistermateriaal dat zeer onderhoudsarm is en vele jaren meegaat. Een betonlook wand laten aanbrengen in Friesland is snel gebeurd. U zult zeker aangenaam verrast zijn over het resultaat. De betonlook is ook zeker geschikt voor kantoorruimtes, waar de wanden en vloeren het liefst zo onderhoudsarm als mogelijk worden aangebracht. U kunt uw kantoorruimte fraai modern en strak inrichten met meubels van metaal en kunststof, dit past perfect bij de betonlook. Maar ook andere keuzes zijn natuurlijk mogelijk.

Vraag een offerte voor uw nieuwe betonlook wand

Heeft u plannen om de wanden in uw woning of kantoorpand te laten opknappen? Overweeg dan zeker de betonlook. Stukadoorsbedrijf De Terp stuurt u graag een offerte voor het aanbrengen van een betonlook wand in Friesland. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 0595 - 42 61 38. U kunt ook een bericht sturen aan ons e-mailadres info@stukadoorsbedrijfdeterp.nl

 

Offerte aanvragen
  • Voorkeur voor contact
  • Betreft
Savantis
VCA
NOA