0595-426138
06-51518797
info@stukadoorsbedrijfdeterp.nl
Stukadoorswerk Stukadoorswerk
Restauratie Restauratie
Renovatie Renovatie
Aardbevingsschade Aardbevingsschade

Restauratiebedrijf Groningen

Restauratie van een monumentale woning of bedrijfspand is een klus die niet zomaar door iedereen kan worden gedaan. Wanneer het stucwerk van de gevel van zo’n mooi oud pand aan vervanging of reparatie toe is dan moet dit zorgvuldig gebeuren. Het is immers niet de bedoeling dat het oorspronkelijke historische aanzien van het pand verloren gaat. Als het om een officieel erkend monument gaat dan is dit zelfs niet toegestaan. Stukadoorsbedrijf De Terp is gespecialiseerd in dit werk. Wij zijn een zeer ervaren renovatiebedrijf in de regio Groningen. 

Schakel een renovatiebedrijf in Groningen in

Wanneer u constateert dat de muren van uw pand aan renovatie toe zijn dan wilt u deze opdracht natuurlijk alleen gunnen aan een bedrijf dat het werk met zorg en aandacht uitvoert. Een restauratiebedrijf in de regio Groningen dat dit werk zeker naar tevredenheid zal uitvoeren heeft u bij deze gevonden. Wij komen graag bij u langs om de muren te inspecteren zodat wij het juiste materiaal kunnen gebruiken voor de restauratie.

Vraag een offerte voor de restauratie van uw pand

Wilt u de muren van uw pand deskundig laten restaureren, neem dan contact op met De Terp, een ervaren restauratiebedrijf in de regio Groningen. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 0595 – 426 138. U kunt ons ook bereiken door een bericht te sturen naar ons e-mailadres info@stukadoorsbedrijfdeterp.nl. Wij sturen u dan zo snel mogelijk een reactie of we maken een afspraak om bij u langs te komen om uw renovatieopdracht met u te bespreken. 

 

Offerte aanvragen
  • Voorkeur voor contact
  • Betreft
Savantis
VCA
NOA