0595-426138
06-51518797
info@stukadoorsbedrijfdeterp.nl
Stukadoorswerk Stukadoorswerk
Restauratie Restauratie
Renovatie Renovatie
Aardbevingsschade Aardbevingsschade

Creëer een sanitair betonlook in Friesland in de badkamer 

De badkamer is vaak een ruimte die qua interieur achterblijft bij de rest van een woning. Dit komt onder meer door het feit, dat een bank makkelijker te vervangen is dan een toiletpot of douchecabine. Bent u ook ontevreden over de huidige stijl van uw badkamer? Stukadoorsbedrijf de Terp helpt u graag bij het creëren van een sanitair betonlook in Friesland. Samen inventariseren we uw wensen, om op basis daarvan voor een passende vernieuwing van uw badkamer te zorgen. Op deze pagina leest u hier meer over! 

Werkwijze bij een sanitair betonlook in Friesland

Wanneer we een sanitair betonlook in uw badkamer in Friesland creëren maken we enkel gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen. Zeker in de badkamer is dit van groot belang. U moet er immers niet aan denken, dat het stucwerk al snel weer los begint te laten als gevolg van vochtschade. Voor het creëren van de betonlook wordt Mortex gebruikt. Dit is een speciaal soort pleister, die ideaal is voor minerale oppervlakten. Wij zetten dit materiaal onder meer in bij de bekleding van wanden en plafonds. Voordat we aan de slag gaan zullen we het oude tegelwerk op uw badkamerwanden verwijderen. 

Meer informatie over een sanitair betonlook in Friesland creëren

Wilt u meer weten over de manier waarop wij een sanitair betonlook in Friesland creëren? Neem vrijblijvend contact met ons op! Onze stukadoors leggen de mogelijkheden graag aan u voor, zodat u een weloverwogen beslissing kunt maken bij het vernieuwen van uw badkamer in huis. 

Offerte aanvragen
  • Voorkeur voor contact
  • Betreft
Savantis
VCA
NOA