0595-426138
06-51518797
info@stukadoorsbedrijfdeterp.nl
Stukadoorswerk Stukadoorswerk
Restauratie Restauratie
Renovatie Renovatie
Aardbevingsschade Aardbevingsschade

Stucwerk Groningen

Het stuken van een wand lijkt erg eenvoudig. Maar toch is het verstandig om het stucwerk Groningen aan een vakman over te laten. Bij Stukadoorsbedrijf De Terp vindt u zo’n vakman. Wij hebben inmiddels vele jaren ervaring met het uitvoeren van allerhande stucwerkzaamheden, zowel bij nieuwbouwprojecten als bij renovatie van bestaande panden. Uw klus is bij ons dan ook in goede handen. 

Laat uw stucwerk Groningen uitvoeren door de vakman

Heeft u een project waarbij u een beroep wilt doen op ervaren stukadoors, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij leveren zogenaamd “raapwerk” waarbij wij alle muren en plafonds van een stuclaag kunnen voorzien. Door deze laag te laten variëren in dikte kunnen wij op natuurlijke wijze een scheve muur of planfond zoveel mogelijk recht maken en zorgen dat de hoeken haaks op elkaar komen te staan. Dit is vakwerk waarvoor wij de juiste materialen, gereedschappen en kennis in huis hebben. U zult gegarandeerd tevreden zijn over het resultaat. 

Neem contact met ons op voor een passende offerte

Wilt u uw stucwerk Groningen goed en tegen een scherpe prijs laten uitvoeren? Neem dan contact op met Stukadoorsbedrijf De Terp. Wij bekijken uw opdracht en sturen u zo snel mogelijk een passende offerte. U kunt gebruik maken van het contactformulier op de website of stuur een e-mail naar info@stukadoorsbedrijfdeterp.nl. Wij sturen u dan zo snel mogelijk een reactie of een passend aanbod voor uw opdracht. Wij zijn daarnaast telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 0595 – 42 61 38 voor al uw vragen. 

Offerte aanvragen
  • Voorkeur voor contact
  • Betreft
Savantis
VCA
NOA